Naomi, foto: PR.

Jaarlijkse Pleinfestival weer bomvol muziek!

Op zaterdag 3 en zondag 4 september, wordt de Garenmarkt weer het toneel van het jaarlijkse Pleinfestival, dat voor veel muziek én gezelligheid staat. Er is voor elk wat wils, maar de nadruk ligt toch een beetje op het 30plus publiek. Volgens de organisatie wordt voor deze groep het minst georganiseerd en kunnen de 30plussers bij dit festival hun hart ophalen aan Disco, Pop Classics, Nederlandstalig, aangevuld met een beetje Salsa. Op zaterdag is muziek te beluisteren van de jaren 60 tot en met nu, met optredens van onder andere Van Beukenstein, JeWelste, O’nine en Roselle & Friends. Op zondag vindt een groot meezingfestijn plaats met Glennis Grace, Wesley Klein, Willem Barth, Naomi en vele anderen.
Meer info en volledig programma: www.hetpleinfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×