Solo-optreden Gene Taylor bij Hunky Dory

Op vrijdag 19 augustus zal de Amerikaanse pianist en zanger Gene Taylor een solo-optreden geven in muziekcafé Hunky Dory. Taylor speelde in legendarische bluesbands, zoals The Fabulous Thunderbirds, The Red Devils, Canned Heat en The Blasters. Momenteel woont Taylor in België en werkt hard aan zijn vijfde solo cd en houdt ondertussen een tournee door heel Europa. Daarbij doet de virtuoze muzikant voor de tweede keer Leiden aan en zijn optreden staat weer garant voor een avondje ‘boogie’n’blues’ in het Leidse muziekcafé aan de Vrouwensteeg. De toegang is gratis en het concert begint om 22.00 uur.

Meer info: www.cafehunkydory.hyves.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×