Buschauffeur bestolen van werkportemonnee

Afgelopen zaterdagavond, rond 22.40 uur, stapten twee mannen en een vrouw uit Rijnsburg op de bus bij Leiden Centraal. Toen de chauffeur de rit inzette, zag hij ter hoogte van een supermarkt, dat een vrouw werd geslagen en schoot te hulp. Toen de man kort daarna weer instapte had het Rijnburgse groepje ineens haast om uit te stappen en toen bleek, dat de werkportemonnee van de chauffeur was verdwenen. De politie werd gewaarschuwd en kwam erachter, dat het drietal een taxi had genomen naar de Tulpenstraat in Rijnsburg. De politie ging naar de straat toe, trof daar de twee mannen en de vrouw en hield hen aan. Eén van de mannen bleek bij fouillering een groot geldbedrag bij zich te hebben. Dit geld is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op en doet verder onderzoek naar de zaak. De portemonnee werd leeg teruggevonden in de bus.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×