‘Van Heinde en Verre’ kleurige expositie bij BplusC

Van 9 augustus tot en met 5 september exposeert Angelique van Iperen haar kleurrijke werk bij BplusC. Onder de titel ‘Van Heinde en Verre’ laat Van Iperen, die lange tijd in Leiden woonde en werkte, haar ontmoetingen met mensen en dieren in binnen- en buitenland zien, uitgewerkt in verschillende technieken. Zo werkt de kunstenaar met aquarel en gouache, ingekleurde pentekeningen, pastelkrijt, olieverf en gemengde technieken, soms verrijkt met bladgoud en gecombineerd met gedichten.
De expositie is gratis toegankelijk bij BplusC, locatie Nieuwstraat 4, Leiden.
Meer info en openingstijden: www.BplusC.nl

Cultuur


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×