Getuigen gezocht van ongeluk Breestraat

De politie zoekt getuigen van een ongeluk op de Breestraat, waarbij een automobilist is doorgereden. Rond 18.30 uur gisteravond, reed een 23-jarige Leidse met haar Brommer over de Breestraat, richting Noordeinde. Ter hoogte van het LVC, haalde een lichtblauwe auto haar in. Omdat op dat zelfde moment uit tegengestelde richting een bus kwam aanrijden, week de auto uit. Daarbij werd de brommer afgesneden. De vrouw viel en kwam tegen een stenen plantenbak. Ze werd met pijn aan haar rug naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist reed ondanks de valpartij door. De politie vraagt de bestuurder en getuigen van het ongeval, zich via 0900-8844 te melden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×