Katy Gunn, foto: PR.

Katy Gunn bij Velvet Music én de QBus

Op zaterdag 20 augustus speelt Katy Gunn bij Velvet Music Leiden en op dinsdag 23 augustus treedt de getalenteerde zangeres samen met Glossy Jesus op in de QBus. Glossy Jesus speelt met volle bandbezetting; Gunn speelt samen met haar broer. Gunn, heeft een dijk van een stem, met dezelfde internationale pretenties als bijvoorbeeld Norah Jones. Soms is het jazzy, andere keren heel gevoelig en soms lijkt de minimale experimenteerdrift zich te verpakken in een mooi, pakkend popliedje. Haar vioolspel vormt hierin de leidraad.
Het optreden bij Velvet begint om 17.00 uur en de toegang is gratis.
Het concert in de QBus start om 20.00 uur.

Meer info: www.velvetmusic.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×