Vernieuwde El CID-Week trekt recordaantal inschrijvingen

De studentenintroductieweek EL CID, die van 15 tot en met 19 augustus plaatsvindt, trekt dit jaar nog meer studenten dan vorige keren. Vorig jaar stond het deelnemersaantal op 2130, terwijl de teller vandaag al op 2200 eerstejaarsstudenten staat en de inschrijvingen blijven binnenstromen. Onder de titel ‘Verleidelijk Leiden’ is een groots programma georganiseerd om de nieuwe lichting kennis te laten maken met de Sleutelstad én met het studentenleven. Doormiddel van verschillende evenementen – waaronder het spel ‘Crazy 88’, het Voorzittersdebat met voorzitters van studentenverenigingen, botentocht tijdens ‘Wet ’n Wild’, studieprogramma op de faculteiten tijdens ‘First Date at College’, workshops over verleiding en verslaving op ‘Fatal Attraction’, optredens van bekende DJ’s tijdens het festival ‘Festifall in Love’, de Kroegentocht, het sportevenement ‘Battle of the Sexes’, de Champagnebrunch en het Eindfeest ‘The Break up’ – komen alle aspecten van het studentenleven aan bod. Tijdens de week wordt veel aandacht gegeven aan de goede doelen Pink Ribbon en Blue Ribbon. Meer info: www.elcidweek.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×