Drukke voorbereidingen 66ste Bloemencorso Rijnsburg

Het Bloemencorso Rijnsburg is omgedoopt in ‘Flower Parade Rijnsburg’ en vindt dit weekend voor de 66ste keer plaats. Vanaond vanaf 19.00 uur, staan de praalwagens en versierde personenauto’s opgesteld in de aanvoerhal van Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg. Met een drankje, hapje en gezellige muziek, kan men de wagens eens goed van dichtbij bekijken. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg.
Morgen om 13.30 uur vertrekken de wagens, aangevuld met muziek en figuranten, richting Rijnsburg, De doorkomst in Katwijk is rond  14.30 uur en Noordwijk wordt aangedaan rond 18.30 uur. Zondag zijn de wagens te bezichtigen op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Emile van Aelst nam gisteravond een (foto)kijkje naar de drukke voorbereidingen.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×