Genoeg water voor langstrekkend bloemencorso

Vanmiddag om 13.30 vertrok een enorme, kleurige stoet vanuit de aanvoerhal van Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg: de 66ste editie van het Rijnsburgse Bloemencorso was begonnen. Onder de titel ‘Flower Parade Rijnsburg’ kwam de bonte stoet, vol nationale en internationale elementen in Katwijk aan, waar Emile van Aelst vanonder zijn paraplu een fotoreportage maakte. Zeker was er genoeg water om de 100.000den bloemen vanuit de hemel te begieten. Gelukkig voor de deelnemers, de muzikanten én het publiek, was het zo nu en dan ook droog. Morgen zijn de praalwagens en versierde personenauto’s te bewonderen langs de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk, maar dan zonder de mooie ‘passagiers’.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×