Een cursus grafische technieken, foto: PR.

‘Kies je cursus-week’ biedt open lessen

Voor wie zin heeft om een nieuwe cursus te gaan volgen, maar nog niet weet wat te doen, biedt de ‘Kies je cursus-week’ de mogelijkheid om met een verschillend aanbod kennis te maken. Van 22 tot en met 28 augustus heeft Elsbeth Klink een uitgebreid, open programma samengesteld. Klink: “In Leiden is er een breed aanbod aan cursussen en workshops van wereldzang tot mindfulness. Het is alleen soms lastig om informatie over een bepaalde cursus te vinden. Zo her en der vind je een folder of lees je een bericht in een huis-aan-huis-krant. Alleen weet je dan nog niet of die cursus je zal bevallen. Daarom leek het me handig als je eerst een open les zou kunnen volgen, voordat je besluit je op te geven voor een hele cursus. Ik heb vervolgens een aantal docenten gevraagd om in deze week een open les te organiseren. Iedereen reageerde meteen enthousiast.” Het totale programma en de cursuskosten zijn te vinden op: www.kiesjecursusweek.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×