Afgedankte kleding voor een goed doel, foto: PR.

Leuk initiatief van H&M

Wie na de zomervakantie een opgeruimde start wil maken en alle overbodige kleding de kast uitgooit, kan van woensdag 17 tot en met donderdag 25 augustus de overtollige voorraad inleveren bij de tijdelijke H&M Beach store op het strand van Scheveningen. De actie is opgezet in samenwerking met stichting KICI Kledinginzameling. De afgedankte kledingstukken worden gewogen en leveren korting op bij aankoop van nieuwe kleding bij de H&M winkels in het hele land. De opbrengst van de ingezamelde kleding wordt geschonken aan Giro 555 voor de Hoorn van Afrika.

De H&M Beach Store is geopend van 10.00 tot 20.00 uur op het strand van Scheveningen aan het Zwarte Pad.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×