Discussieavond Rijnlandroute

Volgende week dinsdagavond organiseert de Werkgroep Rijnlandroute van de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof een discussieavond over de Rijnlandroute. De aanwezigen kunnen in gesprek met onder meer wethouder Robert Strijk van bereikbaarheid, financiën en economie, en enkele raadsleden. Ook zijn er Statenleden van de provincie uitgenodigd. Er wordt met name stilgestaan bij de gevolgen van de Rijnlandroute voor Leiden en de Stevenshof. De bijeenkomst vindt plaats in Buurtcentrum Stevenshof aan Trix Terwindtstraat 4, en begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Bewoners van de Stevenshof en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×