Man beroofd van bedrijfsportemonnee

Een 66-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn is afgelopen zaterdag beroofd van zijn bedrijfsportemonnee. De man bevond zich rond 16.00 uur aan de Scheepswerf, omdat hij een bestelling moest afleveren. Hij werd daar benaderd door een man, die riep dat hij zijn portemonnee wilde hebben. De 66-jarige was niet van plan zijn beurs af te geven. Er ontstond een worsteling, waarbij de belager er toch in slaagde zijn buit te bemachtigen. Daarna rende hij weg richting Steneveltpark. Daar sprong hij bij een andere man op de fiets. Het tweetal ging er vandoor richting Sumatrastraat. De dief had halflang, krullend haar en was tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg donkerblauwe kleding. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×