Jochem Myjer heeft alle voorstellingen voor de rest van het jaar moeten annuleren, nadat donderdag een tumor uit zijn rug werd verwijderd. (Archieffoto: Chris de Waard).

Tumor verwijderd bij Jochem Myjer

Jochem Myjer heeft donderdag een operatie aan zijn rug ondergaan. Daarbij is een tumor verwijderd. Dat heeft zijn management gisteren bekend gemaakt. Alle voorstellingen van de Leidse komiek zijn afgelast tot in elk geval 1 januari 2012. “Het is een zware en risicovolle operatie geweest, die volgens zijn chirurgen naar tevredenheid verlopen is,” zo laat Jochem’s management weten. Uit onderzoek moet nog blijken om wat voor soort tumor het gaat.

Jochem Myjer zou vanaf november met zijn nieuwe show ‘Even Geduld Aub!’ de theaters ingaan. Tot die tijd stonden er try-outs gepland. Voor de première in Leiden stonden onlangs honderden mensen urenlang in de rij, omdat de kaarten alleen aan de kassa van de Leidse Schouwburg werden verkocht. Op die manier wilde Myjer zijn Leidse fans in de gelegenheid stellen de eerste voorstellingen bij te wonen. Zelf deelde hij toen aan de wachtenden koffie met koekjes uit.

De mogelijkheid bestaat overigens dat ook latere voorstellingen in het komende theaterseizoen afgezegd moeten worden. “Dat is uiteraard volledig afhankelijk van het herstel van Jochem. Wie al kaarten gekocht heeft voor één van de geannuleerde voorstellingen, ontvangt binnenkort bericht van het theater. We doen uiteraard ons best de voorstellingen zo snel mogelijk in te halen,” aldus het management.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×