Kinderen en jongeren kunnen binnenkort kennismaken met toneelspelen tijdens de open lessen van de Jeugdtheaterschool. (Foto: Tineke de Lange).

Jeugdtheaterhuis houdt gratis Open Lessen

Kinderen tussen de 7 en 12 jaar die zin hebben in theater kunnen op vrijdag 2 september van 17.00 tot 18.00 uur leren toneelspelen tijdens de gratis Open Lessen van het Jeugdtheaterhuis in het Leidse Volkshuis. Voor jongeren vanaf 12 jaar is de Open Les van 18.30 tot 19.30 uur. Het Jeugdtheaterhuis geeft sinds 2006 wekelijks toneel-, zang- en danslessen in het Leidse Volkshuis. Daarnaast maakt het Jeugdtheaterhuis met haar leerlingen voorstellingen die in de grote zalen van theaters in Zuid-Holland gespeeld worden. Op 17, 18, 24, en 26 t/m 30 december staat de familievoorstelling Ivan en de honden in de Leidse Schouwburg. In elke voorstelling spelen basisschoolleerlingen uit Leiden mee.

Aanmelden voor de Open Lessen kan via telefoonnummer 0182-584877 of info@jeugdtheaterhuis.nl onder vermelding van leeftijd en leslocatie. Via www.jeugdtheaterhuis.nl kunnen kinderen en jongeren zich ook direct inschrijven voor het nieuwe lesseizoen dat op 23 september start. Het Volkshuis is gevstigd aan de Apothekersdijk 33a in Leiden.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×