Een oude woonboot bij het industrieterrein De Waard is afgelopen weekeinde uitgebrand. Er raakte niemand gewond. De verlaten boot was regelmatig in gebruik bij daklozen. (Foto: C. van der Star, video: M. Wonnink, District16.nl).

Woonboot uitgebrand aan Lage Rijndijk

Een woonboot en een klein plezierjacht zijn in de nacht van zaterdag op zondag compleet uitgebrand. De woonboot lag aan de Lage Rijndijk ter hoogte van de toegangsweg naar industrieterrein De Waard. Het vuur is door nog onbekende oorzaak ontstaan in de woonboot en sloeg vervolgens over naar de tweede boot. De brandweer rukte met grooot materieel uit, maar kon niet voorkomen dat de boten verloren gingen. Nadat het sein brand meester was gegeven, zijn de boten gecontroleerd. Er bleek niemand aan boord te zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×