Introductiedagen Hogeschool Leiden

Aanstaande woensdag en donderdag vinden de jaarlijkse introductiedagen van Hogeschool Leiden plaats. Deze introductiedagen bieden de eerstejaarsstudenten de gelegenheid kennis te maken met hun nieuwe studiegenoten, de Hogeschool en de Sleutelstad. Het thema van de introductiedagen is: 071 draait door. De studenten kunnen zich onder andere uitleven tijdens een doorgedraaid feest in danssalon In Casaen allerlei workshops. Naast workshops kameelrijden, flirten en dansen, is er Ook een interactieve workshop voor studenten die in actie willen komen voor 3FM Serious Request. Hogeschool Leiden zet zich de komende maanden in om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze actie. De introductiedagen worden traditiegetrouw afgesloten met een kroegentocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×