Beeldje van de Co Verhoogprijs, foto; PR.

Aanmelden Co Verhoogprijs kan weer

Wie iemand of een groep mensen wil voordragen voor de Co Verhoogprijs 2011, kan dat tot en met zondag 31 oktober doen. De Leidse vrijwilligersprijs wordt op woensdag 7 december, Internationale Vrijwilligersdag, uitgereikt in het Stadhuis. De Co Verhoogprijs wordt uitgereikt in drie categorie├źn. Er is een prijs voor vrijwilligers op maatschappelijk/sociaal gebied, een prijs voor mensen die zich inzetten voor cultuur, educatie, natuur en milieu, en een prijs voor vrijwilligers op het gebied van sport en recreatie. De tien voorgedragen kandidaten die van de jury het hoogste aantal punten gekregen hebben, ontvangen een geldbedrag. De kandidaat met het hoogste aantal punten is winnaar van de Co Verhoogprijs en krijgt een bronzen beeldje. Dit jaar heeft de jury voor het eerst een aanmoedigingsprijs in het leven geroepen. Deze is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar, die zich individueel of in groepsverband vrijwillig inzetten voor anderen.In deze categorie ontvangen de drie kandidaten met het hoogste aantal punten een geldbedrag. Voordrachten kunnen worden gedaan via www.coverhoogprijs.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×