Eerste n-kidsdag bij Naturalis vol leuke activiteiten

Op zaterdag 24 september wordt de allereerste n-kidsdag gehouden in Museum Naturalis. Vanaf 13.00 uur zijn de kinderen, die lid zijn, welkom om gezamenlijk een middag vol leuke doe-dingen in het museum te beleven. Zo kan er gelopen worden in de voetsporen van een dino, er wordt een spannende quiz gehouden en de kinderen kunnen een vogelbekdier leren tekenen tijdens een speciale workshop. Ook kan er met eigen meegebrachte bijzondere voorwerpen een tentoonstelling worden ingericht. Aanmelden voor de dag is verplicht en kan via: n-kids.naturalis.nl Kinderen tussen 8 en 12 jaar, die nog geen lid zijn, kunnen zich via deze site gratis aanmelden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×