D66 op de markt voor Oostvlietpolder

Aanstaande zaterdag staat D66 op de markt, om de mening van de Leidenaars over het nieuwe inrichtingsplan voor de Oostvlietpolder te peilen. Onder het motto `Welke kleur groen voor de Oostvlietpolder?’ deelt de partij kaarten uit, waarop passanten hun voorkeuren en reacties kunnen aangeven. De gemeente heeft besloten het geplande bedrijventerrein in de Oostvlietpolder te schrappen en in plaats daarvan de nadruk te leggen op stadslandbouw, natuur en recreatie. In het plan wordt ook ruimte gelaten voor de bouw van studentenhuizen en andere nieuwbouw aan de rand van de polder. Wie D66 zijn mening kenbaar wil maken, kan tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de marktkraam ter hoogte van de Hoogstraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×