Heli in actie voor over de kop geslagen man zonder geldig rijbewijs

Een traumahelikopter, brandweerwagen, ambulance en politieauto zijn vannacht in actie gekomen voor een over de kop geslagen Leidenaar zonder geldig rijbewijs. Rond 04.00 uur meldde de 20-jarige man de hulpdiensten dat hij hulp nodig had. Hij had over de Achthovenerweg gereden toen hij, vermoedelijk omdat hij te hard reed, de macht over zijn auto verloor. De wagen ging over de kop en belande met de wielen in de lucht op een bedrijventerrein naast de weg. Omdat de Leidenaar niet kon vertellen waar hij precies gestrand was, moesten de hulptroepen enige tijd naar hem zoeken. Hij werd met ernstig beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat aan de hand van een bloedproef onderzoeken of er alcohol in het spel was.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×