Oldtimerdag Voorschoten

Op zondag 11 september zijn in en om Voorschoten tal van bejaarde auto’s, brommers en motoren te zien. De Voorschotense Oldtimer Vereniging organiseert dan voor de 18e keer de Voorschotense Oldtimerdag, die wederom samenvalt met het Weekend van Voorschoten. Het dorp bruist dat hele weekend dus van de feestelijke activiteiten.

De Oldtimerdag begint ’s morgens met een ongeveer 60 km lange rondrit door Voorschoten en omgeving. Daarna stellen de oldtimers zich in het centrum op, waar het publiek ze vanaf 13.00 uur kan bewonderen. Een jury zal de mooiste klassiekers een ereprijs toekennen.

Wie een auto, bedrijfswagen, motor of brommer heeft met bouwjaar 1991 of eerder, kan gratis deelnemen aan de oldtimerdag. De oldtimers verzamelen zich tussen 10.00 en 11.00 uur bij Bar-Bistro “Het Wedde” aan Richard Wagnerlaan 85.Aanmelden kan tot zaterdag de 10e via www.vovnieuws.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×