Taalinformatiedagen BplusC

In september starten bij BplusC allerlei taalcursussen. Mensen kunnen niet alleen hun Engels, Frans of Duits bijspijkeren, maar bijvoorbeeld ook een woordje Zweeds, Arabisch, Italiaans, Portugees, Turks, Grieks, Chinees of Japans leren spreken. Daarnaast organiseert BplusC cursussen creatief schrijven voor jongeren, bedrijfscursussen schrijfcursussen en leeskringen.

Morgenavond tussen 19.30 en 21.00 uur, kunnen toekomstige cursisten tijdens een informatiebijeenkomst kennis maken met de docenten Engels, Frans, Italiaans, Nederlands NT2 en Spaans, en informatie krijgen over de cursussen op dat gebied. Ook kunnen ze zich dan aanmelden voor de cursus van hun keuze. Aanstaande zaterdag vindt er tussen 10.30 en 12.30 uur eenzelfde informatiebijeenkomst plaats, waarbij docenten van alle taalcursussen aanwezig zijn. Beide bijeenkomsten vinden plaats op de Oude Vest. Meer informatie is te vinden op www.bplusc.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×