Groot aanbod sportkennismakingscursussen voor volwassenen

De gemeente wil niet alleen kinderen, maar ook volwassenen stimuleren om in beweging te komen of te blijven. Daarom is er in samenwerking met het Sportbedrijf Leiden een groot aanbod aan kennismakingscursussen samengesteld, dat het hele jaar beschikbaar is. Alle kennismakingscursussen zijn gratis en deelnemers hoeven tijdens de kennismaking geen eigen materiaal aan te schaffen. Als uit een kennismakingscursus blijkt dat de sport niet is wat de deelnemer er van verwacht, kan hij of zij kosteloos deelnemen aan een andere kennismakingscursus. Het aanbod is te vinden op www.sportbedrijfleiden.nl/kennismakingscursussen en bestaat onder andere uit boogschieten, wielrennen en snowboarden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×