Veiling werk Leidsche Mondialen voor ‘A Sisters Hope’

Aanstaande vrijdag, rond 18.15 uur, wordt in het gemeentehuis van Rijnburg een grote groepstentoonstelling geopend van de Leidsche Mondialen. Na op de opening, die verricht wordt door Ruud Kenter, worden een aantal werken van de kunstenaarsgroep ‘geveild’ voor ‘A Sisters Hope’, een stichting die zich sterk maakt voor onderzoek naar borstkanker. Bezoekers kunnen tot eind september hun bod op een briefje achterlaten en de hoogste bieder verkrijgt op die manier het betreffende kunstwerk. De opbrengst wordt overhandigd aan Jan van Zelst, die op 8 en 9 oktober voor de vijfde maal meeloopt met de ‘A Sister’s Hope 60K-Walk’. Van Zelst verloor enkele jaren geleden zijn vrouw door de ziekte en zet zich actief in voor de strijd tegen borstkanker.

De tentoonstelling loopt van 5 september tot en met 14 oktober.

Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Burgemeester Koomansplein 1, 2231 DA Rijnsburg.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×