Open Dag in Buurtcentrum De Kooi

Op zaterdag 10 september organiseert Libertas Leiden een gezellige Open Dag in Buurtcentrum De Kooi. Alle activiteiten voor jong en oud zijn gratis en onder het genot van een kopje koffie of thee kan men zich inschrijven voor het nieuwe seizoen boordevol leuke cursussen en workshops. De dag start om 11.00 uur met sjoelen, klaverjassen en kaarten maken voor de ouderen en spelletjes voor de kinderen. Vervolgens kan er deelgenomen worden aan testen en tips voor verkeersveiligheid en veiligheid binnenshuis en draait het rad van Fortuin. Naast diverse workshops wordt er samen gekookt op Afgaans/Iraanse wijze en wordt de dag afgesloten met drie ronden bingo, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Op het terras kan men genieten van livemuziek. Om 15.00 uur is de Open dag afgelopen.
Buurtcentrum De Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×