‘Red Museum Boerhaave!’ van start

Jan Geert Majoor, hoofdredacteur van HDC Media (o.a. Leidsch Dagblad) zal aanstaande vrijdag het startsein geven voor de campagne ‘Red Museum Boerhaave!’ De campagne moet aan het einde van dit jaar een eenmalig bedrag van € 700.000,- opleveren om sluiting van het museum te voorkomen. De actie is noodzakelijk, omdat staatssecretaris Zijlstra de spelregels voor de eigen inkomsten van het museum met terugwerkende kracht heeft veranderd, waardoor Boerhaave 17,5 % van de Rijksbijdrage vanaf 2010 al zelf dient te realiseren. Als het beoogde doel niet wordt gehaald, volgt sluiting van dit belangrijke museum in de Sleutelstad. Museum Boerhaave gaat daarom van start met diverse vernieuwende en kansrijke projecten, sponsors, fondsen en een publiekscampagne om nieuwe ‘vrienden’ en donateurs te werven. Meer info en volledig programma: www.museumboerhaave.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×