Jubileumviering Regenboog

De Oecumenische Geloofsgemeenschap in de Merenwijk bestaat 40 jaar en viert dat aanstaande zondag met een feestelijke kerkdienst. Iedereen is welkom bij deze viering, waaraan het Regenboogkoor en vele anderen hun medewerking verlenen. Om ook gasten die van verder komen de gelegenheid te geven bij de viering aanwezig te zijn, begint de dienst niet om 10.00 maar om 11.00 uur.

Na de dienst, die eindigt met koffie en taart, is er een uitgebreid middagprogramma bestaande uit onder andere een receptie, dansperformance rond het boek Hooglied en allerlei andere activiteiten. Ook het middagprogramma is gratis toegankelijk voor belangstellenden.

De komende maanden staan er nog meer jubileumactiviteiten op het programma. Meer informatie daarover staat op www.deregenboogmerenwijk.nl. De Regenboog is te vinden aan Watermolen 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×