Ravenhorst na renovatie, foto: PR.

Gerenoveerde studentenflat Ravenhorst morgen feestelijk geopend

Morgen wordt de gerenoveerde studentenflat Ravenhorst feestelijk geopend door wethouder Pieter van Woensel. Het complex in de Merenwijk dat eigendom is van SLS Wonen, was een paar jaar geleden dringend toe aan renovatie. In juni van dit jaar, is die renovatie afgerond. Morgen opent de wethouder het vernieuwde complex officieel, door er een boom te planten.

De Ravenhorst bestaat uit twee woonblokken. In het eerste blok bevinden zich 72 kamers en 24 appartementen, die aan studenten worden verhuurd. Het tweede blok bevat 21 appartementen die verhuurd worden in de vrije sector. Deze woningen zijn toegewezen aan studenten en net afgestudeerden. SLS wil zo stimuleren dat net afgestudeerden Leiden niet verlaten. Ook bevinden zich in het tweede woonblok 10 woningen die bestemd zijn voor studenten met autisme. Zij worden begeleid door Stumass.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×