Van alles te zien bij De Bakkerij

Tijdens de Open Monumentendagen die volgend weekend plaatsvinden, is er in en rond Diaconaal Centrum De Bakkerij van alles te doen. Zo ontvangen de bezoekers een Bootpenning, waarmee ze gratis naar hun volgende bestemming kunnen varen. Wie dit voorjaar een Paasbrood bij De Bakkerij besteld heeft, heeft deze penning al gekregen. In De Bakkerij is de fototentoonstelling Buitengewoon te zien. Hierin toont Christiaan Zielman vergeten groepen in de samenleving, waar De Bakkerij zorg voor heeft. Kunstenaars van Kunst & Vliegwerk werken ondertussen aan kunstwerken rond het thema Helpen. Dat verwijst weer naar het motto van de Bakkerij “Helpen waar geen helper is”. Verder wordt in De Bakkerij een videopresentatie gegeven over de organisaties en instellingen die in en rond het Diaconale Centrum actief zijn. Wie meer wil weten over de historie van het pand, en de huidige activiteiten, kan een rondleiding volgen. De Bakkerij is op zaterdag vanaf 10.00 en op zondag vanaf 12.00 uur open en sluit beide dagen om 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×