Snelheidscontroles in belang van verkeersveiligheid

Politie Hollands Midden heeft in het belang van de verkeersveiligheid snelheidscontroles gehouden tussen afgelopen maandag en vandaag in Leiden en omgeving. Maandag werd er gecontroleerd op de Oegstgeesterweg, waar van de 2879 bestuurders er 141 harder dan de maximaal toegestane 50 km per uur reden. Het hardst ging een bestuurder die met 92 km/per uur voorbij zoefde. Dezelfde dag controleerde de politie in Oegstgeest aan de Warmonderweg, waarbij 270 van de 2862 gecontroleerde bestuurders de limiet overtraden. Koploper was een automobilist, die 85 km per uur reed. Dinsdag ging de politie aan de slag op de Engelendaal in Leiderdorp. Daar reden 150 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 87 km/per uur. Vandaag werd weer eens gecontroleerd aan de Plesmanlaan in Leiden. 260 automobilisten reden te hard. Één automobilist maakte het echt te bont met 104 km/per uur. Ook aan de Haagse Schouwweg in Leiden werd vandaag de snelheid gecheckt en kunnen 117 bestuurders een bekeuring verwachten.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×