Foto: PR.

Wijkfeest in de Merenwijk

Libertas Leiden en Natuur- en Milieueducatie Leiden van de gemeente hebben de krachten gebundeld en een uitgebreid wijkfeest georganiseerd met de titel: ‘Kunst in de Stal Festival’. Het festival wordt op zondag 18 september gehouden in en rondom de kinderboerderij in de Merenwijk. De feestelijke dag is niet alleen bedoeld voor de bewoners van de Merenwijk, iedereen is van harte welkom om deze creatieve dag te komen bezoeken. Om 11.15 uur opent wethouder Frank de Wit het festival door een ‘vergankelijk kunstwerk’ te onthullen, opgezet door kunstenaar Hilde de Boer en ‘live’ afgewerkt door de kinderen. Er worden die dag diverse workshops gegeven en er is een gezellige markt georganiseerd. Voor het hele gezin zijn er leuke dingen te doen tussen 11.00 en 16.00 uur. Meer info en volledig programma: www.kunstindestalfestival.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×