Amnesty Boekenmarkt 2010 in de Tuinzaal van de Burcht, foto: Jacqueline Borg, archief Sleutelstad.

Organisatietalent gezocht voor Amnesty boekenmarkt

Amnesty Leiden is op zoek naar organisatietalent voor de jaarlijkse boekenmarkt, die dit jaar op vrijdag 4 en zaterdag 5 november plaatsvindt. De coördinatie van de boekenmarkt is een redelijk korte klus op vrijwilligersbasis voor de duur van 6 weken, die per week circa zes tot acht uur vergt. De coördinator stuurt een kleine groep medewerkers aan en draagt zorg voor een soepel verloop van (de aanloop naar) de boekenmarkt. Taken zijn onder meer: het verzorgen van de inzameling van tweedehands boeken; het op- en afbouwen van de markt; het inroosteren van verkopers; het verkopen op de boekenmarktdagen zelf en het wegbrengen van overgebleven boeken. In totaal werken ongeveer dertig leden van Amnesty Leiden actief mee aan dit jaarlijkse evenement. Voor meer informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Frits van Oosten, voorzitter Amnesty Leiden via 06-23045750.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×