Wie wordt ‘Beste spreker van Nederland’?

De Max Havelaar Academie is op zoek naar scholieren en studenten tussen de 16 en 22 jaar, die vlammende toespraken kunnen houden. Aanstaand najaar wordt voor de allereerste keer het ‘Max Havelaar Toespraken Toernooi’ georganiseerd, met een hoofdprijs van € 500 en een reis naar fair trade-projecten in Afrika met een delegatie van de Stichting Max Havelaar. De opdracht luidt: “Houd een krachtig pleidooi waarom de kantine van jouw school of studie alleen producten zou moeten verkopen met zowel eco- als fair trade-keurmerken.” Wie wil meedoen, moet eerst een toespraakje van ca. drie minuten op video opnemen, deze op YouTube plaatsen en een link sturen naar de Max Havelaar Academie: toespraak@maxhavelaaracademie.nl

Er worden zes à tien kandidaten geselecteerd uit de inzendingen, die met elkaar zullen strijden in het LAK Theater op 3 november. Meer info: www.maxhavelaaracademie.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×