Boerhaavedebat Terug naar de oernatuur?

Aanstaande woensdag organiseert Museum Boerhaave in samenwerking met Hoe?Zo! Radio het Boerhaave debat. Wetenschappers en natuurbeschermers discussiëren dan met elkaar en het publiek over oernatuur. Deelnemers zijn onder andere emeritus hoogleraar archeologie Leendert Louwe Kooijmans, ecoloog Wouter Helmer en bioloog Fred Baerselman. De presentatie is in handen van Jeroen Dirks, en de column wordt verzorgd door Marcel Hulspas, wetenschapsjournalist van De Pers.  

Het Boerhaave debat vindt plaats in de discussiearena van het Anatomisch Theater van het museum en wordt uitgezonden door het radioprogramma Hoe?Zo! De radio-uitzending wordt live uitgezonden op Radio 5 en duurt van 20.00 tot 21.00 uur). Belangstellenden kunnen het debat gratis bijwonen. Aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×