Kinderen leren meer over sport en cultuur

Met de start van het Project `Combinatiefuncties’ gaan Leidse schoolkinderen meer leren over sporten, bewegen en cultuur. De aftrap werd afgelopen woensdag gegeven door Wethouder Frank de Wit, op het terrein van LV Roodenburg.

Er zijn in totaal 20 combinatiefunctionarissen aan het werk, verdeeld over 19 projecten. Deze functionarissen werken voor het onderwijs en hebben daarnaast ook een functie die betrekking heeft op sport of cultuur. Zij verzorgen in pauzes, tijdens gymlessen en na schooltijd sportieve en culturele activiteiten. Het doel van het project `Combinatiefuncties’ is om het sport- en beweegaanbod te stimuleren, sport- en cultuurverenigingen te versterken en kinderen vertrouwd te maken met kunst- en cultuurvormen. Wie meer wil weten, kan kijken op www.combinatiefunctiesleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×