Informatiemiddag naasten van mensen met psychische problemen

De Landelijke Dag Psychische Gezondheid, staat dit jaar in het teken van naasten. Daarom organiseren GGZ Leiden, GGZ Duin- en Bollenstreek, GGZ Kinderen en Jeugd en Centrum Autisme Rivierduinen, op maandag 10 oktober een informatiemiddag over het cursus- en ondersteuningsaanbod voor familieleden en andere naasten van mensen met psychische problemen. Spreker tijdens deze middag is Els Bransen, wetenschappelijk medewerker bij het Trimbos-instituut en deskundig op het gebied van mantelzorgers in de geestelijke gezondheidszorg. Het programma bestaat verder uit diverse lezingen en workshops. Na afloop kan er worden nagepraat, onder het genot van een drankje en een hapje.

Naasten en hulpverleners kunnen de middag, die duurt van 13.00 tot 17.00 uur, gratis bijwonen. Locatie is het Zalencentrum van Rivierduinen aan Endegeesterstraatweg 5. Aanmelden kan via www.ggzleiden.nl/mantelzorgers

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×