Nieuwe Energie open voor publiek tijdens Open Monumentendag

Morgen is Nieuwe Energie open voor het publiek. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers uitgebreid rondneuzen in het pand dat tot in de jaren `70 van de vorige eeuw een textielfabriek van Clos & Leembruggen was. Inmiddels biedt het gebouw onderdak aan de daklozenopvang van De Binnenvest, het regiokantoor van Woningcorporatie Portaal, een opleidingsrestaurant van het ROC en enkele bedrijven op het gebied van communicatie.

Er zijn morgen diverse activiteiten in het pand. Er is een boekenverkoop, een grabbelton en enkele bedrijven uit het Huis van de Communicatie, bieden de bezoekers hun diensten aan. Ook zijn er acties in het kader van het Glazen Huis. Nieuwe Energie is te vinden aan de 3e Binnenvestgracht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×