SETEC 2011 strijkt neer in Leiden

De technische conferentie SETEC 2011, strijkt volgende week neer in Leiden. SAMPE BeNeLux, de afdeling van de internationale vereniging netwerkorganisatie SAMPE Europe, organiseert deze conferentie jaarlijks en heeft dit maal gekozen voor de Leidse vestiging van het Holiday Inn. SAMPE, Society of Advanced Materials & Prosesses Engineering, is een wereldwijd opererende netwerkorganisatie op het gebied van de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde composiet materialen, die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie en bij de bouw van auto’s en windmolens. De aangesloten leden van de vereniging zijn voornamelijk academici, studenten en professoren van technische universiteiten en hogescholen, en ingenieurs en medewerkers uit de industrie. Komende woensdag en donderdag blijven de deelnemers aan de conferentie in het hotel. Op vrijdag brengen ze een aantal bedrijfsbezoeken. Zo gaan ze onder andere naar Dutch Space in Leiden en naar ESA-ESTEC in Noordwijk. Wie meer over de conferentie wil weten of zich wil aanmelden, kan kijken op www.sampe-europe.org

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×