Cursus omgaan met peuters

Ouders van peuters, die wel wat hulp kunnen gebruiken, kunnen zich opgeven voor de cursus Peuter in zicht. De deelnemers gaan met elkaar in gesprek over opvoeding, kunnen elkaar en de docenten vragen stellen, en bekijken filmpjes waarin getoond wordt hoe andere ouders bepaalde situaties oplossen. Peuter in zicht is een initiatief van GGD Hollands Midden, Jeugdgezondheidszorg, en wordt gegeven door twee jeugdverpleegkundigen van het consultatiebureau. Vaders en moeders van kinderen tussen de anderhalf en vier jaar, kunnen zich aanmelden. De cursus begint op dinsdag 25 oktober en beslaat in totaal vier bijeenkomsten. Cursuslocatie is het consultatiebureau aan Burggravenlaan 250. Meer informatie over de kosten, aanmelden en dergelijke, is te vinden op www.ggdhm.nl/cursusaanbod

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×