Eerste Midnightwalk ongekend succes!

Gisteravond deden ruim 1000 mensen mee met de eerste Midnightwalk door de Leidse binnenstad. Er werd gelopen in groepen van 100 deelnemers, waaronder burgemeester Lenferink, die de wandeling opende en zei, dat er volgens hem een nieuw evenement geboren was in de Sleutelstad. De verrassende wandeling startte en eindigde op de Beestenmarkt en voerde de deelnemers vier kilometer langs de mooiste plekjes waarbij er onderweg allerlei verrassende optredens plaatsvonden. De totale opbrengst van dit evenement gaat naar de Leidse stichting Java Village. Deze stichting ontwikkelt een bijzonder project waarmee ongeletterde vrouwen op West-Java (Indonesië) een eigen bedrijfje op kunnen zetten. (Foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×