Leidenaar met luchtdrukwapen aangehouden

In de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag, rond 02.30 uur, heeft de politie een 23-jarige Leidenaar en een 26-jarige man uit Luxemburg aangehouden. De mannen stonden samen met een derde man bij een auto op een parkeerplaats aan de J. Pellenbargweg, toen de politie langsreed en zag dat een van de mannen een luchtdrukwapen bij zich had. In de kofferbak van hun auto vonden agenten inbrekerswerktuigen. Een derde persoon, een 26-jarige man uit Breda ging in eerste instantie vrijwillig mee naar het politiebureau in Leiden, maar werd ook aangehouden toen in het voertuig meer dan een gebruikershoeveelheid softdrugs werd aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×