Foto: Sanneke Fisser

88-jarige hoofdrolspeelster overhandigt Lenferink ‘Film met gouden randje’

Burgemeester Lenferink ontving uit handen van mevrouw A. van Klaveren de film ‘Een dag met een gouden randje’. De 88-jarige hoofdrolspeelster was in 2010 één van de gasten van ‘3Octobary’, een initiatief van de Rotary Clubs van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. De film, die gemaakt is door de Leidse Video en Smalfim Liga, geeft een vrolijke impressie van het 3 oktoberfeest, beleefd door de ogen van de bejaarde dame. Mevrouw van Klaveren: “Ik ben heel blij dat ik de 3 oktober zo nog een keer kon beleven. Als de Rotary dit niet voor ons deed, dan konden mensen van mijn leeftijd dit feest niet meer meemaken. Het was echt een feest met een hoofdletter. Vroeger ging ik naar de reveille en de stad in, maar dat kan ik helaas niet meer. Daarom heb ik juist zo genoten.” Woordvoerder namens de Rotaryclubs Willem Buitelaar: “Hoewel het elk jaar weer een puzzel is om de financiën rond te krijgen, hopen we dit project nog jaren te kunnen voortzetten en senioren blij te kunnen maken.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×