Foto: PR.

CDA-fractie vraagt ideeën bewoners Havengebied

De Leidse CDA-fractie vraagt bewoners van het Havengebied om hun ideeën naar de ideeënbus te sturen over de toekomst van hun wijk.

De fractie vindt dat het havengebied moet worden opgewaardeerd tot een nieuw uitgaanscentrum met hoogwaardige horeca en wil dat het hele gebied tussen de Zijlpoort en het Havenplein een groot uitgaansgebied met terrassen wordt.

CDA-raadslid Arjen Bonestroo: ”Wij willen dat het gebied tussen de Zijlpoort en het Havenplein wordt opgewaardeerd. De haven moet een uitgaansgebied worden met hoogwaardige horeca en een aantrekkelijk verblijfsgebied voor watersportrecreanten. Het is nu een verrommeld stukje Leiden, terwijl het om een belangrijke toegangspoort tot de stad gaat.”

Bij café-restaurant Dok2  is gisteren een ideeënbus opgehangen, waar buurtbewoners hun tot 21 september ideeën kunnen inleveren. Daarnaast kan dit ook digitaal via de speciaal voor dit doel gecreëerde website www.watwilleidenmethaarhaven.nl De reacties worden verwerkt in de notitie die aangeboden wordt aan wethouder Van Woensel.

Leiden Politiek CDA-plan Havengebied


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×