Informatieavond nieuwe vrijwilligers Sensoor

Sensoor Zuid-Holland Noord is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en organiseert volgende week dinsdag een informatieavond. Sensoor biedt zeven dagen per week dag en nacht een luisterend oor aan iedereen die behoefte heeft aan wat persoonlijke aandacht. Via de telefoon of computer, kunnen mensen er anoniem hun hart luchten of hun verhaal kwijt. De telefoons en computers bij Sensoor, worden bemand door vrijwilligers, die voor zij aan de slag gaan, een intensieve training krijgen.

Wie meer wil weten over werken bij Sensoor, is volgende week dinsdagavond om 20.00 uur welkom in De Bakkerij aan Oude Rijn 44B/C. Vooraf aanmelden is niet nodig en de informatieavond is geheel vrijblijvend.

Op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord is meer informatie te vinden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×