Op de koffie bij de Sleutels

Huurders van de Sleutels, kunnen bij de woningcorporatie op de koffie. Vandaag, morgen en overmorgen komt de Sleutels met mobiele terrassen naar een aantal wooncomplexen toe. De bewoners kunnen er aanschuiven voor een drankje en een praatje.

Uit enquêtes die de Sleutels eind vorig jaar hield, blijkt dat veel bewoners vinden dat de groenvoorziening in hun buurt beter kan en dat het aanzicht van hun portiek te wensen overlaat. De corporatie wil hier mee aan de slag en hoort graag de mening van de bewoners. Op de mobiele terrassen zijn daarom medewerkers aanwezig, die deskundig zijn op verschillende vakgebieden. Zij horen graag de ideeën van de huurders. Ook wie iets anders bij de Sleutels wil aankaarten, is welkom op het terras. Er zijn medewerkers aanwezig die vragen over bijvoorbeeld technische zaken, en servicekosten kunnen beantwoorden. Ook wie gewoon een gezellig praatje met zijn buurtgenoten wil maken, is welkom.

Vandaag staat er een terras op het basketbalveld Maasstraat/Lingestraat. Morgen komt er een terras voor het complex aan de Castellumweg. Donderdag staat het terras op het grasveld bij de Drechtstraat. Het terras is alle dagen open tussen 16.00 en 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×