Kennismakingscursus mountainbiken

Op zaterdag 24 september start Swift met een kennismakingscursus mountainbiken. De deelnemers leren tijdens zes zaterdagen hoe zij hun uithoudingsvermogen en fietstechniek kunnen verbeteren. Ook het afstellen van de fiets, het remmen en schakelen, rijden van bochten en de voeding komen aan bod.

Ook minder ervaren fietsers met weinig conditie zijn welkom. Binnen zes weken worden zij onder deskundige leiding klaargestoomd voor deelname aan toertochten voor mountenbikers. Wie zelf geen mountenbike heeft, kan bij Swift een rijwiel huren. De cursus wordt gegeven in park de Bult aan Willem vd Madeweg 1 en begint iedere zaterdag om 09.30 uur. Inschrijven kan op www.fiets-fit.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×