Open dag Biodiversiteitstuin Vrij Groen

Aanstaande zaterdag is de Biodiversiteitstuin Vrij Groen open voor publiek. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers een rondleiding volgen en de tuinen het groene dak, de touwpomp, de shelter, de aardbeientoren, de kruidenspiraal, het kerstbomenasiel en het composttoilet bekijken. Wie trek heeft, kan de zelf geoogste groenten proeven. Ze worden klaargemaakt op de nieuwe Leidse Stoof, een houtstoof waarop je met een paar latjes brandstof razend efficiënt en vrijwel rookvrij kunt koken. Verder is er tijdens de open dag informatie verkrijgbaar over het Groene IDeeCafé en de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. De Biodiversiteitstuin is te vinden aan de Mendelweg, naast de toren van Naturalis.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×