Pool ramt koffer tegen auto’s

De politie heeft zondagnacht een 24-jarige Pool aangehouden voor vernieling van auto’s. Rond 0.30 uur kreeg de politie de melding dat de man op de Catherijnestraat met zijn koffer tegen auto’s sloeg en dat hij een vrouw lastiggevallen zou hebben. Agenten vonden de man op de Oranjeboomstraat en hielden hem aan. Ook benaderden ze de eigenaars van drie auto’s die schade hadden. Omdat deze mensen geen nieuwe schade op hun wagen aantroffen, besloten zij geen van drieën aangifte te doen. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van een vierde beschadigde auto en vraagt ook anderen uit de buurt wiens auto beschadigd is, aangifte te doen. De Pool heeft een proces-verbaal gekregen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×