Vijftal berooft jongen van fiets

Een 16-jarige Voorschotenaar is zaterdagnacht door vijf leeftijdsgenoten van zijn fiets beroofd. De jongen fietste rond 01.00 uur over de Prinses Margrietstraat in zijn woonplaats, toen er plotseling vijf jongens de straat op kwamen rennen. Ze ontnamen hem de doorgang en riepen dat hij moest afstappen. Daarna bedreigde één van hen de 16-jarige met een steekwapen. Zijn fiets werd vastgepakt waarna een andere jongen opstapte en wegfietste richting Koningin Julianalaan. Hij verdween de Overslagstraat in. De andere vier gingen achter hem aan. Het slachtoffer liep naar huis en waarschuwde de politie. De vijf jongens waren 16 à 17 jaar oud en hadden een getinte huidskleur. Eén droeg een gele pet en een ander een blauwe. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem (0800-700).

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×